Föreläsning: "Ett gott liv med psykisk ohälsa" i Kronoby 22.11

Föreläsning: "Ett gott liv med psykisk ohälsa" i Kronoby 22.11

Även i år är Psykosociala förbundet med som medarrangör till föreläsningskvällen som ordnas i Kronoby under Mentalhälsoveckan. Välkommen! "När psykisk ohälsa stiger in i våra liv glömmer vi ofta bort att trots krisen som det utlöser finns det ännu saker som är bra i våra liv. Under kvällen kommer vi att fokusera på det - hur hittar vi det goda när våra liv skuggas av psykisk ohälsa?" Vi får bland annat lyssna till familjeterapeut Ann-Maj Heinonen-Wenelius och erfarenhetsexpert Pamela Lundberg. Tobias Elfving medverkar med musik. Ingen förhandsanmälning krävs, men tryck gärna KOMMER på evenemanget som finns här på FinFami Österbottens FB-sida, så vi kan uppskatta med serveringen (du behöver vara inloggad på Facebook för att kunna svara.
OBS! I år är det endast möjligt att delta på plats (inte online). Kvällen arrangeras av Kronoby Kommun, FinFami Österbotten och Psykosociala Förbundet.
Det går även bra att kontakta anhörigkoordinator Katrin Björklund för information: telefon 044-7634101 eller katrin.bjorklund@finfamipohjanmaa.fi