Världsdagen för psykisk hälsa 10.10

Världsdagen för psykisk hälsa 10.10

Idag, den 10.10, uppmärksammas psykisk hälsa över hela världen. Syftet med World Mental Health Day är att öka medvetenheten om frågor kopplade till psykisk hälsa.
Genom åren har vi på Psykosociala förbundet uppmärksammat denna dag genom att arrangera stadslopp, ordna föreläsningar och olika typer av event. I år gör vi bland annat ett samarbete med Jakobstads Arbis - på onsdag kommer Henrik Wiman från Sverige för att berätta hur man med olika verktyg kan höja sin egen lägsta nivå. Den föreläsningen ser vi fram emot! Här kan du läsa mer om kvällen, och boka din plats

Vi är också jätteglada över att en av våra medlemsföreningar, Livsgnistan rf, har bokutgivning idag, den 10.10. I boken "Gnistor av hopp" vänder erfarenhetsexperter livets motgångar till en resurs. Läs mer här: https://www.gnistoravhopp.fi/
Vi på Psykosociala förbundet finns till för att stöda och hjälpa dig när du, eller någon i din närhet, drabbas av psykisk ohälsa.
Hur kan vi hjälpa dig? Här på vår hemsida hittar du mera information om oss, om psykisk hälsa och ohälsa, och även våra kontaktuppgifter. Vi finns här för dig.