Vi söker en kurskoordinator/YAM-instruktör

Vi söker en kurskoordinator/YAM-instruktör

Jobba med oss för psykisk hälsa! Vårt team behöver förstärkning i Jakobstad:
Psykosociala förbundet rf. fortsätter med utvecklingsarbete kring YAM-programmet. Vi är ett glatt team som brinner för vårt jobb och nu söker vi dig som är intresserad av att jobba med oss! Vi erbjuder dig möjlighet att jobba mångsidigt och riksomfattande för psykisk hälsa med andra sakkunniga. Vi har goda jobbförmåner såsom flexarbetstid, möjlighet till när- och distansarbete, e-passi och utökad företagshälsovård samt YAM-instruktörsutbildning och ett stödjande arbetsteam.
Vi söker nu en kurskoordinator/YAM-instruktör. Dina huvuduppgifter är att koordinera kursverksamheten, jobba tillsammans med kursledarteamen, och YAM-instruktörer i skolorna. Vi förväntar oss att du har en utbildning inom social- och hälsovårdsområdet på yrkeshögskolenivå. Ett stort plus är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med psykisk hälsa/ohälsa. 
Som person är du social, flexibel och har förmågan att bemöta människor i olika livssituationer och med olika bakgrund, unga som äldre. Du har en positiv inställning och är lösningsfokuserad. Du tycker om att jobba med grupper och är bekväm med att föreläsa.

Arbetsspråket är svenska. Anställningen är tidsbunden, 75% fram till 31.12.2023, med möjlighet till förlängning. Lönen (för 75% arbetstid) är 2500 euro. Prövotiden är 6 månader. Arbetet inleds enligt överenskommelse. Straffregisterutdrag bör uppvisas innan anställningens början.

För mer information och frågor, vänligen kontakta Ann-Charlott Rastas, chef för kurs- och rådgivningsverksamhet/ YAM-utvecklingschef: ann-charlott.rastas@fspc.fi eller 050-3688891 (nås även kvällstid och under veckoslutet fram till 12.2). Du är välkommen med en fritt formulerad ansökan per e-post till ann-charlott.rastas@fspc.fi senast 12.2.2023.

Psykosociala förbundet är en riksomfattande, svenskspråkig, ideell organisation som arbetar med psykisk hälsa och ohälsa på olika sätt. Vi påverkar attityder ute i samhället, sprider information och kunskap om psykisk hälsa och ohälsa, och jobbar aktivt med intressepolitiska frågor. Vi erbjuder även rådgivning, kurser, virtuellt stöd och stöd via våra medlemsföreningar som finns på olika håll i Svenskfinland och på Åland.