Vi söker en ny kollega i södra Finland

Vi söker en ny kollega i södra Finland

Psykosociala förbundet söker en ny medarbetare i Helsingfors, vars huvuduppgifter är att koordinera förbundets verksamhet i södra Finland, producera och sprida information, nätverka med utomstående aktörer och organisationer, samt samarbeta med förbundets medlemsföreningar.

Eftersom nätverkande är en stor del av arbetet önskar vi att du är initiativtagande, van vid självständigt arbete och bra på kommunikation.  
Vi önskar att du har ett stort intresse för frågor som rör psykisk hälsa och ohälsa, en lämplig utbildning, och tidigare erfarenhet från social- och mentalvårdsområdet. Om du därtill är en god skribent och tycker om att hantera olika kommunikationskanaler, då ska du söka den här tjänsten!
Arbetsplatsen finns på G18 i Helsingfors, men det ges även möjlighet till distansarbete.

Till arbetsuppgifterna som verksamhetskoordinator hör bland annat:
Att producera innehåll för förbundets olika webbplatser, sociala medier och kommunicera med förbundets medlemsföreningar.
Att tillsammans med övriga anställda planera och genomföra både långsiktiga och kortsiktiga projekt. 
Att representera förbundet i olika nätverk och samarbetsgrupper.

Som person är du hjälpsam, flexibel och har förmågan att bemöta människor i olika livssituationer och med olika bakgrund. Du har en positiv inställning och är lösningsfokuserad.
Arbetsspråket är svenska, men du behöver kunna kommunicera på en praktisk nivå även på finska och engelska. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid, med tre månaders prövotid. Arbetet inleds i början av 2022, enligt överenskommelse.

För mer information och frågor, vänligen kontakta verksamhetsledare Peter Rolin:
peter.rolin@fspc.fi eller 040-7795673.
Det går även bra att kontakta förbundets ordförande och vice ordförande:
Ordförande Christer Rönnlund 040-8131664
Vice ordförande Johanna Cresswell-Smith 040-0545483

Mer information om Psykosociala förbundet hittar du på www.fspc.fi. Välkommen med en fritt formulerad ansökan per e-post till peter.rolin@fspc.fi senast den 6.12.2021.

Psykosociala förbundet är en riksomfattande, svenskspråkig och ideell organisation som arbetar med psykisk hälsa och ohälsa på olika sätt. Vi påverkar attityder ute i samhället, sprider information och kunskap om psykisk hälsa och ohälsa, och jobbar aktivt med intressepolitiska frågor. Vi erbjuder även rådgivning, kurser, virtuellt stöd och stöd via våra medlemsföreningar som finns på olika håll i Svenskfinland och på Åland.